Klik op het pdf logo om de volledige Algemene Voorwaarden te downloaden

 

 Klik op het pdf logo om de manual, disclaimers en garantie te downloaden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN
 
Overzicht
 
Deze website (“SITE”) wordt beheerd door ALLDOCK Dittrich-Design. De woorden “wij”, “ons” en “onze” die op de website gebruikt worden refereren allen aan ALLDOCK Dittrich-Design. ALLDOCK Dittrich-Design biedt deze website, inclusief alle informatie, condities, beleid en meldingen aan u, de gebruiker, aan onder de voorwaarde dat onze algemene voorwaarden, condities, beleid en meldingen die hier weergegeven zijn geaccepteerd worden.

DOOR HET BEZOEKEN VAN ONZE WEBSITE EN / OF HET KOPEN VAN EEN VAN ONZE ITEM GAAT U EEN “DIENST” AAN EN STEMT U TOE AAN DE VOLGENDE ALGEMENE VOORWAARDEN (“VOORWAARDEN” “GEBRUIKERSVOORWAARDEN”) GEBONDEN TE ZIJN, INCLUSIEF DE TOEGEVOEGDE VOORWAARDEN EN HET BELEID DAT HIER EN / OF DOOR EEN HYPERLINK GEREFEREERD WORDT. DEZE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING OP ALLE BEZOEKERS VAN DE WEBSITE, INCLUSIEF MAAR NIET GELIMITEERD TOT GEBRUIKERS ALS BROWSERS, VERKOPERS, KLANTEN, VERKOPERS OF AANBIEDERS VAN INHOUD ZIJN. U STEMT TOE TOT HET ONTVANGEN VAN MELDINGEN EN OM ELEKTRONISCHE TRANSACTIES MET ONS AAN TE GAAN. IN HET GEVAL U HIER NIET MEE INSTEMT, MAAK ALSTUBLIEFT GEEN GEBRUIK VAN DE WEBSITE.

Elke nieuwe eigenschap of nieuw gereedschap dat aan de huidige winkel is toegevoegd is tevens onderdeel van de meest recente algemene voorwaarden. U kunt de meeste recente versie van de algemene voorwaarden ten alle tijden op deze website lezen. We behouden het recht om elk onderdeel van de algemene voorwaarden te actualiseren, veranderen of te vervangen door het doen van updates of aanpassingen van onze website.  Het is uw eigen verantwoordelijkheid om deze website regelmatig te controleren voor veranderingen. Het blijven gebruiken of bezoeken van de website na het plaatsen van veranderingen betekend een automatische acceptatie van de veranderingen.
Een breuk of inbreuk op een onderdeel van de voorwaarden zal leiden tot een onmiddellijke beëindiging van de diensten.

 


 Klik op het pdf logo om de volledige Algemene Voorwaarden te downloaden

 

 Klik op het pdf logo om de manual, disclaimers en garantie te downloaden